Na poziv Vladina ureda za udruge, udruga CERANEO organizira Dan otvorenih vrata u petak, 26.svibnja 2017. godine, u Nazorovoj 51, od 10.00 do 14.00 sati.

Udruga CERANEO predstavit će svoj rad putem predavanja i mini radionice. Detaljan program rada dostupan na poveznici: http://www.ceraneo.hr/wp-content/uploads/2017/05/Dani-otvorenih-vrata-udruga-Program-rada-CERANEO.pdf

 

Teme koje će biti na Danu otvorenih vrata:

  • Predavanje: Što se događa s civilnim društvom u Hrvatskoj?
  • Predavanje: Beskućništvo: novi socijalni rizik
  • Predavanje: Socijalna slika Grada Zagreba i novi izazovi
  • Radionica: Od ideje do projekta

 

Molimo Vas da nam svoj dolazak potvrdite na mail adresu: petra@ceraneo.hr do 24.svibnja 2017. godine.

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga koju organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici. To je prilika da građani sudjeluju u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama, te se upoznaju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Pozivamo udruge koje žele povećati vidljivost svoga djelovanja, a posebno udruge koje provode programe i projekte od interesa za opće dobro financirane iz javnih izvora da se prijave za sudjelovanje, pri čemu same odabiru način predstavljanja svoga rada, organizirajući radionice, izložbe, skupove, promidžbene aktivnosti i slično.