Predstavljanje projekta „A gdje si ti? Reaktivacija i reintegracija neaktivnih mladih u NEET statusu“ na I. znanstveno-stručnoj konferenciji s temom Poduzetnički mindset i tržište rada u organizaciji Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava, 1.7.2022.

Cilj Konferencije je bio osnaživanje stručnjaka i razmjena iskustva vezanih uz razvijanje kompetencija za cjeloživotno učenje, s naglaskom na društvenu odgovornost, poduzetništvo i socijalno poduzetništvo u svrhu povećanja mobilnosti i konkurentnosti na tržištu rada, a posebno NEET skupine.

Predstavnice CERANEO-a imale su izlaganje na temu: „Razvoj i jačanje ključnih kompetencija za mlade u NEET statusu: kroz cjeloživotno učenje do lakše integracije na tržište rada“, u sklopu kojega je predstavljen projekt „A gdje si ti? Reaktivacija i reintegracija neaktivnih mladih u NEET statusu“, sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda

Drago nam je što smo mogli dati doprinos kao članovi Organizacijskog odbora Konferencije te predstaviti projektne aktivnosti i ukazati na problematiku mladih u NEET statusu.

Posebna zahvala Andreji Marcetić, Vijeću Gradske četvrti Gornja Dubrava i Narodnom Sveučilištu Dubrava.
Veselimo se nastavku suradnje.

Više o projektu možete saznati na www.neet.hr