Skip to content

Završna konferencija projekta “NEET-RIM”

9.srpnja 2019. održana je završna konferencija projekta „Reaktivacija i integracija marginaliziranih mladih- NEET na tržište rada- RIM“. Konferencija je održana na Studijskom centru socijalnog rada.

Glavna tema konferencije bila je „Kako odgovoriti na izazove uključivanja i reaktivacije mladih u NEET statusu“. Predstavili smo projektne aktivnosti i istraživanje provedeno s mladima u statusu NEET te stručnjacima koji rade s mladima i poslodavcima. Događaju su prisustovali stručnjaci iz obrazovnog sustava, socijalne skrbi, neprofitnog sektora i predstavnici partnera na projektu.

Neda Novosel iz CERANEO-a vodila je početno izlaganje. Objasnila je ciljeve projekta te glavne aktivnosti. Predstavila je ENTRE-YOU model koji je organiziran za mlade u NEET statusu i razinu zadovoljstva koju su sudionici izrazili sudjelovanjem. Ostali govornici bili su prof. dr. sc. Gordana Berc i izv. prof. dr. sc. Marijana Majdak koje su predstavile rezultate istraživanja s mladima u NEET statusu.

Zahvaljujemo sudionicima, suradnicima i predstavnicima partnerskih organizacija na sudjelovanju u završnoj konferenciji projekta „Reaktivacija i integracija marginaliziranih mladih- NEET na tržište rada- RIM“.

Skip to content