Skip to content

Dijalog o održivoj mobilnosti i participativnom planiranju prostora

Pridružite nam se ovog ljeta u Šibeniku na okruglom stolu “Dijalog o održivoj mobilnosti i participativnom planiranju prostora” koji će se održati 21. srpnja 2023. s početkom u 11 sati na Kampusu šibenske Tvrđave sv. Ivana (Put Tanaje 29). Rok za prijavu: 19. srpnja.

Okrugli stol se održava u sklopu projekta SUSTINEO – suradnjom, sudjelovanjem, istraživanjem i edukacijom za održivost” koji ima za cilj povezivanje i umrežavanje udruga, lokalne samouprave i visokoobrazovnih institucija te jačanje kapaciteta za zajedničko djelovanje u provedbi održivog razvoja. Projekt provodi ODRAZ-održivi razvoj zajednice u suradnji s partnerima.

Idejna rješenja koja će mladi izraditi tijekom ljetne škole za područje Šibenika mogu poslužiti za replikaciju ove aktivnosti na ostale gradove u Hrvatskoj te biti izvrstan primjer interdisciplinarne suradnje u jednoj od najrelevantnijih tema današnjice – planiranja gradova budućnosti.

Više o događaju i projektu možete pronaći putem web stranice: https://www.odraz.hr/novosti/odraz-ove-vijesti/dijalog-o-odrzivoj-mobilnosti-i-participativnom-planiranju-prostora/.

Skip to content