Skip to content

POZIV NA ZAVRŠNU KONFERENCIJU: PRIKAZ REZULTATA TROGODIŠNJEG PROGRAMA

Pozivamo Vas na završnu konferenciju trogodišnjeg programa „Inovativan model socijalnog uključivanja beskućnika, osnaživanja stručnjaka i jačanja kapaciteta Hrvatske mreže za beskućnike“ koja će se održati 19. srpnja 2023. godine s početkom u 12:00 h u prostoru ALGEBRA, Gradišćanska ul. 24 , predavaonica B4 Faust Vrančić (prizemlje).

Želja nam je s Vama podijeliti ostvarene rezultate našeg trogodišnjeg rada s beskućnicima i osobama u riziku od beskućništva. Prikazivanjem dokumentarne reportaže „Nedokumentirani“ gdje kamera direktno ulazi u neadekvatne, nesigurne i napuštene prostore u kojima žive naši sugrađani, iznova želimo posvijestiti važnost ETHOS tiplogije beskućništva i stambene isključenosti, kao i sustavnog djelovanja u borbi protiv siromaštva i socijalne isključenosti.  Neka od područja budućeg djelovanja u borbi protiv siromaštva i socijalne isključenosti vidimo postavljanje strateškog okvira socijalnog stanovanja, kontinuirane supervizije stručnjacima koji rade s osobama s iskustvom beskućništva te uspostava mentorstva u radu s ovom populacijom. Unutar svakog ovog područja imat ćemo priliku čuti što nam kažu naši govornici s višegodišnjim praktičnim i istraživačkim radom ostavljajući prostor za razmjenu mišljenja i raspravu.

Program se nalazi dolje niže, a publikacija je dostupna na: https://ceraneo.hr/wp-content/uploads/2023/07/CERANEO_Prikaz-rezultata-trogodisnjeg-programa_2023.pdf  koju ćete dobiti u fizičkom obliku.

Prijaviti se možete putem obrasca: https://docs.google.com/forms/d/1rO29ByD2FKybplveJWXOlo_vuh4zTHYiUq0tjQeP9Ug/edit?pli=1 do kraja dana 18. srpnja 2023. godine.

Ukoliko imate kolege koje bi se rado odazvale, ljubazno molimo da im proslijedite poziv.

Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite Dorotei na dorotea@ceraneo.hr.

Nadamo se ugodnom druženju i budućoj suradnji.

Program „Inovativan model socijalnog uključivanja beskućnika, osnaživanja stručnjaka i jačanja kapaciteta Hrvatske mreže za beskućnike“ financira Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

Skip to content